Hambi és chili szósz

 2010.10.19. 22:58

Pár napja kitaláltam, hogy ennék már egy igazán finom hamburgert… Csak hát, a finihambi (Matrózos, csípős (Hamburegeres Miskolcon)) az drága, ami olcsó az meg nem kell… Mit csinál ilyenkor a leleményes magyar ember? Neki áll saját maga elkészíteni sufnituning…

Első csírák...

 2010.10.19. 12:47

Az elültetett magokból (red savina, cora chili, halas paprika, numex twilight) az eddigi befutó a red savina habaneró, két kis csíra jelent meg azután következik, a halas paprika itt még csak egy csíra látszik. Remélem a többi is kidugja majd a kis fejét. Következő terv: a többi…

Egy kis meglepi...

 2010.10.19. 12:32

Ma suliból haza érve várt egy kis meglepi, kb. 3cm-es. Kibújtak az első magok. A Kiskunhalasi magyar már szép 3 centiméteres. A „noname” Corachili épp hogy csak kidugta a fejét. A többiről még nem tudok semmit. Jah a fokhagyma is látszódik már (bal alsó sarok, kis…

süti beállítások módosítása